Stort tack Morgan Lindwall !!!

TACK !!!

Som dom flesta vet så försvann hemsidan efter att jag skulle installera ett tillägg och jag fick panik.

Webhotellet där jag har min hemsida på försökte lösa detta till mig genom att lotsa mig igenom en hel del programmerande och pillande i ett par dagars tid, och tom så var det som så att jag kanske skulle vara tvungen att installera om allt och börja om från början, vilket gjorde mig väldigt ledsen efter all tid man lagt ner.

Lyckligtvis fanns det en man som heter Morgan Lindwall, en otroligt duktig och kompetent kille på datorer som fixade det på en timme…..:)

Så…Ett STORT tack Morgan Lindwall för all din hjälp, det betyder mycket för mig !!!

/ Fotograf Morgan Stoltz

Dela detta inlägg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.