Bild stöld med utställning / försäljning.


Hej alla.
Var ett tag sedan man skrev här.

Som rubriken lyder så har jag blivit utsatt för bildstöld.
Bilden som jag tagit med 2 st halmbalar i solnedgång, har alltså använts både för att göra reklam för hans kommande utställning, samt har han använt den på sin utställning, både som stor canvas och mindre tavla med avsikt att sälja dom.

En polisanmälan är gjord, och jag kommer att driva detta ärende vidare då det finns solklara bevis.

Personen har nämligen ställt upp att bli fotograferad av tidningen Smålandsposten, där han figurerar med ett leende på läpparna, med mina bilder i bakgrunden ( man kan ju undra om han inte förstod att han skulle åka fast då ).

Eftersom jag bor i Halmstad, så gjorde Halmstads tidning Hallandsposten ett reportage om detta där det mesta står skrivet om händelsen.

Denna kan ni läsa HÄR: Morgans solnedgång stals och ställdes ut

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.